Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком

Консултации

   Заповядайте при нас за да направите първата крачка към здравословното хранене и активния начин на живот, чрез консултация с вашия "терньор". На първата среща ще проведем „интервю“ относно вашите хранителни навици и за вашето здравословно състояние. Ще проследим историята на теглото Ви през годините. Ще направим и първото Ви измерване с Танита. След измерването на основните показатели (килограми, % общи мазнини, индекс на вътрешните мазнини, % вода в тялото, мускулна маса в кг., метаболизъм, метаболитна възраст и костна маса) ще направим подробен анализ на получените данни. Така ще можем да установим кои са основните причини за състоянието на тялото Ви и в каква насока трябва да работим в бъдеще.

 

   Ще може да изберете по какъв начим да Ви помогнем: чрез програмата Weight loss challenge, да посещавате Wellness Academy, да спотувате с нас или да Ви бъде направен персонален хранителен режим с продуктите на компания Herbalife.

 

   Първата консултация не Ви обвързва с бъдещо записване в групите за подкрепа. Ако желаете да насрочите среща за консултация моля попълнете формата за запитване или се свържете директно с нас.

 

Направете първата крачка към здравословното отслабване с безплатна консултация