Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком

4-седмичен интензивен стартов курс

 

 "4-седмичният интензивен стартов курс" е идеалното решение за хората, които искат да се научат да се хранят здравословно и балансирано, а в същото време не могат да отделят 13 седмици, за да се запишат в 13-седмичната ни програма.

 

В рамките на курса ще получите базови познания за балансираното и здравословно хранене и ще постигнете първите си резултати. Информацията е предоставена от лекарския борд на компания Хербалайф, където има Нобелов лауреат (д-р Луи Игнаро в областта на сърдечно-съдовата медицина), както и топ доктор на Америка - д-р Дейвид Хибър!

 

Курсът е разделен на 5 модула, които включват две части (теми). В началото на всяка среща, докато се провежда контролното измерване, пием Herbalife Термоджетикс чай с Алое за ободряване. А в почивката между двете части се подкрепяме с Herbalife Шейк Формула 1. 

 

Информацията в курса е синтезирана и обхваща най-важната информация, която ви трябва за начало. Разглеждат се теми свързани с познанието за собственото ни тяло, основните макро- и микро-нутриенти, калориите, метаболизма и режима на хранене. 

 

Освен лекциите и консумацията на продукти, в рамките на програмата се включват анализ на тялото с Танита (в началото и в края на курса) и изготвяне на хранителен режим, съобразен с целите ви. 

 

За повече информация и записване се свържете с нас