Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком

BMI Калкулатор - Индекс на телесна маса   Индекс на телесна маса (Body mass index - BMI) е прост индекс на теглото за височина, който обикновено се използва за класифициране на наднорменото тегло и затлъстяването при възрастни. Той се определя като теглото в килограми се раздели на квадрата на височината в метри (kg/m2).

Определението на Световната здравна организация е:

∙          BMI по-голям или равен на 25 е с наднормено тегло

∙          BMI по-голям или равен на 30 е затлъстяване

   BMI осигурява най-полезната мярка за ниво на наднорменото тегло и затлъстяването, тъй като той е един и същ за двата пола и за всички възрасти. Въпреки това, той трябва да се счита за груба ориентация, тъй като той не може да съответства на същото ниво на затлъстяване при различните индивиди. 

   Попълнете формата по-горе и вижте какво ще покаже калкулатора. Ако индекса ви е над 25 може да разгледате нашата програма за здравословно отслабване или да се свържете с нас за консултация. 

 

 

Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife.
За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com