Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком Отслабнете с нас! ДаОтслабнем.ком

Чували ли сте за „социална зараза“?

Социална зараза

Чували ли сте за „социална зараза“?

Не? Със сигурност ви се е случвала, но просто не сте знаели – няма как да не сте се прозявали щом ваш приятел се е прозял пред вас. Заразно е нали?

А знаете ли, че тази зараза може да включва дори начин на живот? Да, доказано е, че ако вие сте в среда, в която хората са свикнали да преяждат, да ядът вредни храни и да са с наднормено тегло това ще ви се отрази и на вас. Има голяма вероятност вие също да се „заразите“ с техните навици и начин на живот, което ще доведе и вас до наднормено тегло. Не случайно хората са казали: „С какъвто се събереш – такъв ставаш!“.

Все пак това не означава, че трябва да преустановите контакти с тези хора, напротив – може да им помогнете. В повечето случаи ще ви е много трудно, защото обикновено съпротивите надделяват над желанието. Тук, в подкрепа идва програмата „Предизвикателството да отслабнеш“. Не губете време, помогнете на вас и близките си да не попаднете в затворения кръг на „социалната зараза“.